AGRUPA’T

Què t’oferim?

>>> PUNT DE TROBADA
Cada mes t’oferim propostes culturals, visites i trobades, amb avantatges pels agrupats. Des de la JAM et proposam: concursos, debats, taules rodones, exposicions, tallers, cursos, visites, conferències… i altres iniciatives que neixen des de l’assemblea.

>>> BULLETÍ JAM
T’enviam tota la informació rellevant al teu correu: concursos, premis, activitats culturals, jornades, convocatòries… i totes les activitats que proposam des de la JAM.

>>> XARXA PROFESSIONAL
És un dels objectius principals de l’agrupació: poder participar de la xarxa de col·laboració professional entre joves arquitectes i estudiants que formen part de la JAM, fomentant les sinèrgies d’on segur que sorgeixen projectes interessants comuns. A més, podràs participar de l’Oficina Tècnica de l’agrupació (jamOT) i conéixer gent amb un perfil similiar al teu.

>>> DESCOMPTES I PROMOCIONS
Tendràs gratuïtat a les trobades i visites que organitzam des de la JAM, i reducció de les quotes d’inscripció a concursos, jornades i altres activitats.

>>> I MOLT MÉS
Els agrupats esteim convidats a participar activament a totes les reunions obertes de l’agrupació, per aportar les vostres idees i propostes. Així podrem dur a terme més activitats culturals, d’ocupablitat i altres que ens interessen als joves arquitectes.


Què has de fer per formar part de la JAM? 

Omple el formulari d’inscripció i comença a participar activament. Ens el pots fer arribar a >>> jovesarquitectesmallorca@gmail.com.

Descarrega el formulari – agrupa’t!