L’agrupació

5a-trobada

Els Joves Arquitectes de Mallorca (JAM) som una agrupació per a compartir experiències, inquietuds, parlar de la nostra professió i fer xarxa. Estem constituits legalment com a associació, inscrits al Registre d’Associacions de les Illes Balears amb el núm. 311000009902, de la Secció Primera, d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març. 

Volem crear una xarxa de joves professionals, ara per ara innexistent a Mallorca, i tenir un espai on compartir i estar informats dels temes d’arquitectura i d’urbanisme que ens preocupen a la nostra generació. El que surti d’aquestes trobades dependrà totalment del grau de compromís i de les ganes de fer coses de la gent que s’involucri.

Com som de joves? La idea és que siguem menors de 40 anys, però per suposat, no hi ha cap control i és un grup acollidor i obert a rebre qui sigui que comparteixi les nostres mateixes inquietuds.

Feim trobades mensuals tots els darrers dijous de mes. S’utilitzarà la pàgina de Facebook, el web i el correu electrònic (jovesarquitectesmallorca@gmail.com) per informar de les dates de les trobades i dels temes més rellevants que s’hagin tractat a les trobades.

La 1a Trobada de l’agrupació Joves Arquitectes de Mallorca va ser el 28 de setembre de 2016.

Pots trobar el nostre document de presentació aquí, i el nostre manifest aquí.
Pots llegir els Estatus de l’associació aquí.