#AVÍS: DARRERS DIES SOCIS 2020

Si encara no has renovat la teva quota de soci o sòcia del 2020 encara hi ets a temps!
Per fer-ho, trobaràs tota la informació aquí: https://jovesarquitectesmallorca.org/agrupat/  Gràcies a la teva aportació podràs seguir aprofitant totes aquestes avantatges: 

⏩ VEU I VOT
Com a soci/a de la JAM, gaudiràs del teus drets com a associat a les assemblees ordinàries de cada mes, amb veu i vot damunt les decisions a prendre.
⏩ PUNT DE TROBADA
Cada mes t’oferim propostes culturals, visites i trobades, amb avantatges pels agrupats. Des de la JAM et proposam: concursos, debats, taules rodones, exposicions, tallers, cursos, visites, conferències… i altres iniciatives que neixen des de l’assemblea.
⏩ BULLETÍ JAM
T’enviam tota la informació rellevant al teu correu: concursos, premis, activitats culturals, jornades, convocatòries… i totes les activitats que proposam des de la JAM.
⏩ XARXA PROFESSIONAL
És un dels objectius principals de l’agrupació: poder participar de la xarxa de col·laboració professional entre joves arquitectes i estudiants que formen part de la JAM, fomentant les sinèrgies d’on segur que sorgeixen projectes interessants comuns.
⏩ DESCOMPTES I PROMOCIONS
Tendràs gratuïtat a les trobades i visites que organitzam des de la JAM, i reducció de les quotes d’inscripció a concursos, jornades i altres activitats.
⏩ I MOLT MÉS
Els agrupats esteim convidats a participar activament a totes les reunions obertes de l’agrupació, per aportar les vostres idees i propostes. Així podrem dur a terme més activitats culturals, d’ocupablitat i altres que ens interessen als joves arquitectes.