#TROBADA >>> Taula rodona al voltant de Son Busquets [20 de febrer a les 19h]

A la trobada d’aquest mes de febrer inaugurarem l’exposició a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears (COAIB) dels treballs presentats al concurs d’idees EXPLOTAM SON BUSQUETS! que vam organitzar el passat 2018.

L’objectiu del concurs era visibilitzar el valor potencial de la caserna de Son Busquets a l’imaginari col·lectiu dels ciutadans de Palma, i recollir propostes no vinculants per sol·licitar a l’Ajuntament la modificació del Pla Especial 2011 i establir les pautes per un nou model d’urbanisme i de ciutat. Més enllà del valor patrimonial de l’antiga caserna de Son Busquets, es proposa pensar la ciutat des de la reutilització, el reciclatge, la transformació i el compartir com a alternativa a la tàbula rasa.

A més a més, el mateix dia i lloc hem organitzat una taula rodona per reflexionar sobre  la recuperació d’àrees urbanes en desús, intervenció en teixits consolidats, espai públic i gestió amb la participació de:

  • Joan Riera, gerent d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palma.
  • Salvador Rueda, llicenciat en Ciències Biològiques i Psicologia i ex-director de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona.
  • Angel Panero, arquitecte i tècnic del Consorci de Santiago.

Moderadat per Pedro Dachs, arquitecte del departament d’Escola COAIB.

La taula rodona serà a les 19 h, a la sala d’exposicions del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears (carrer de la Portella, 14 de Palma); i la inauguració de l’exposició a les 20:30 h, al mateix lloc.

No hi falteu!

CONCURS SON BUSQUETS_v5_expoCOAIB_inauguració