#CONVOCATÒRIA >>> Alta o renovació de socis i sòcies per a l’any 2020

Vols gaudir d’activitats culturals, informació del sector, contactes professionals, descomptes i promocions… a més a més de tenir veu i vot i col·laborar amb la JAM el 2020? Idò apunta’t o renova la teva inscripció.

Important: L’assemblea decidí descomptar la quota anual del deute adquirit amb aquelles persones amb deute de tresoreria. Si és el teu cas i vols renovar o apuntar-te a la JAM, envia un correu a jovesarquitectesmallorca@gmail.com. 


Què t’oferim?

>>> VEU I VOT
Com a soci/a de la JAM, gaudiràs del teus drets com a associat a les assemblees ordinàries de cada mes, amb veu i vot damunt les decisions a prendre.

>>> PUNT DE TROBADA
Cada mes t’oferim propostes culturals, visites i trobades, amb avantatges pels agrupats. Des de la JAM et proposam: concursos, debats, taules rodones, exposicions, tallers, cursos, visites, conferències… i altres iniciatives que neixen des de l’assemblea.

>>> BULLETÍ JAM
T’enviam tota la informació rellevant al teu correu: concursos, premis, activitats culturals, jornades, convocatòries… i totes les activitats que proposam des de la JAM.

>>> XARXA PROFESSIONAL
És un dels objectius principals de l’agrupació: poder participar de la xarxa de col·laboració professional entre joves arquitectes i estudiants que formen part de la JAM, fomentant les sinèrgies d’on segur que sorgeixen projectes interessants comuns.

>>> DESCOMPTES I PROMOCIONS
Tendràs gratuïtat a les trobades i visites que organitzam des de la JAM, i reducció de les quotes d’inscripció a concursos, jornades i altres activitats.

>>> I MOLT MÉS
Els agrupats esteim convidats a participar activament a totes les reunions obertes de l’agrupació, per aportar les vostres idees i propostes. Així podrem dur a terme més activitats culturals, d’ocupabilitat i altres que ens interessen als joves arquitectes.


Què has de fer per formar part de la JAM? 

Per tal de començar a ser soci/sòcia de l’agrupaicó dels Joves Arquitectes de Mallorca i gaudir de les condicions abans indicades, omple el següent formulari: https://forms.gle/k94nFenhKpEUa1kEA.

La quota anual mínima és de 20 euros (segons s’establí a l’Assemblea Extraordinària celebrada el 18 de juny de 2019). L’ingrés s’ha de fer al compte bancari de l’associació (IBAN: ES27 3183 0700 4700 0152 6212), tot indicant al concepte “Soci/a de la JAM” i el teu nom. Una vegada tenguis el justificant, adjunta’l al mateix formulari i ens encarregarem de revisar la documentació.