#TROBADA >>> Xerrada “Sa Galania” i sopar tercer aniversari

Estimades, com passa el temps! Ja fa tres anys que la JAM existim!

Al llarg d’aquest temps, són molts els temes que hem tractat i encara tenim ganes i motivació per a molts d’altres. Massa sovint cal recordar que la JAM som totes i tots, i si tens qualque idea o et fa ganes organitzar alguna activitat, endavant!

De moment, però, ens fa molta il·lusió presentar-te el que hem preparat per aquest mes de novembre i que té com a objectiu generar sinèrgies entre altres disciplines i iniciatives.

El proper divendres 29 a les 19:00 h ens trobarem a l‘Ateneu Popular L’Elèctrica (Plaça Quadrado, 9 B de Palma), on coneixerem aquest nou projecte que ha nascut a Palma i tindrem com a convidades a l’equip de Sa Galania, amb una xerrada que duu de títol “Pràctiques artístiques i participatives a peu de carrer. Presentació del projecte Sa Galania”. 

Sa Galania és un organisme format per Mar Barceló i Rosa García que, a través de processos educatius i col·laboratius, treballa sobre la ciutat, la cultura i l’imaginari col·lectiu des d’una perspectiva artística i crítica.

Recentment han estat guardonades amb una menció d’honor per un projecte educatiu a les beques Pilar Juncosa i Sothebys de la Fundació Pilar i Joan Miró i, en l’actualitat, entre altres projectes, es troben a casa Planas desenvolupant un treball d’investigació artística participativa per a la visibilització de la memòria migrant a Mallorca durant els anys 60, 70 i 80 a partir de l’arxiu Planas.

Per acabar d’arrodonir la nit, damunt les 21 h, acabarem sopant plegats a Can Alcover (carrer de Can Alonso, 24 de Palma), amb un menú tancat de pa amb oli, 1 beguda i dolç, per 14 euros. Com sempre, cal inscripció prèvia al següent formulari: https://forms.gle/mXjQt17VVbbwpC7M6. I, com a novetat, caldrà fer el pagament de manera anticipada mitjançant transferència bancària al compte de l’entitat (ES27 3183 0700 4700 0152 6212), tot indicant el teu nom i “Sopar tercer aniversari”. La data límit per inscriure’s és el dimarts 26 de novembre.

Res més, us esperam a totes divendres que ve.

Una aferrada, salut i JAM!

PD: Us passam els enllaços de l’Elèctrica i sa Galania per més informació dels projectes.

Cartell_Galania i sopar