#CONVOCATÒRIA >>> XII Trobada d’Arquitectures Col·lectives [PROGRAMA]

La setmana que ve se celebra a Palma, del 25 al 29 de setembre, la XII Trobada d’Arquitectures Col·lectives, als barris de la Soledat, Nou Llevant i Molinar. Adjuntam el programa, on esteu convidats/des a participar a les activitats programades.

La trobada mensual de la JAM serà el dijous 26 de setembre a les 18h a la Nau d’AACC (C/ Siquier, 24 – La Soledat, Palma) on organitzam una taula de debat sobre alternatives d’accés a l’habitatge al context balear. La convocatòria és oberta a tothom. Us hi esperam!

Per altra banda, AACC ens ha demanat ajuda: necessiten allotjament solidari per la xarxa de col·lectius que venen a la trobada. Si pots acollir, envia un e-mail a aatomic.lab@gmail.com, indicant dies i places disponibles.

Fins a la setmana que ve!

Programa _bo