#VISITA >>> Arquitectures en marès

El proper dissabte 27 de juliol farem una ruta per arquitectures en marès. Ens trobarem a les 12:00 h. a s’Alqueria Blanca, on visitarem Can Kaim, obra de Neus Garcia Inyesta; la pròpia arquitecta ens farà l’explicació d’aquesta obra i de la següent, sa Bassa Inquarta, prevista a les 13:30 h a Santanyí. Dinarem al pati de Can Lis, de l’arquitecte danès Jørn Utzon a Porto Petro, on cadascú haurà de portar el seu menjar. Finalment, a les 16:00 h. Francisco Cifuentes ens farà l’explicació de la casa.

Les places són limitades i és necessari apuntar-se al següent formulari: https://forms.gle/ooJhHk2z9gVbbsbw6 (recorda inscriure també als teus acompanyats). La llista es configurarà per estricte ordre d’inscripció. La visita és gratuïta, però tindrem un sistema de taquilla inversa.

Com ja és costum, pels que sortim de Palma, ens trobarem a les 10:30 al Conservatori de Palma per fer cotxades per anar cap s’Alqueria Blanca. Recorda dur el teu propi dinar. Per a qualsevol dubte o pregunta, podeu escriure a jovesarquitectesmallorca@gmail.com.

jam-20190727_V2