#ACTA >>> Assemblea extraordinària II (25 de juny 2019)

Lloc: Centre Flassaders.
Assistents: 10 persones. 

1. INTRODUCCIÓ. Aquest dimarts es va dur a terme la continuació de l’Assemblea extraordinària convocada pel dimarts anterior per tal de concloure els punts que s’havien acordat tracta.

A l’assemblea, amb 10 persones assistents, es va recordar el aprovat a la primera part durant la setmana anterior i es va procedir a concretar quin òrgan i procediments s’estableixen per la presa de decisions de l’associació.

1. ACORDS I CONCLUSIONS. En acabar la segona assemblea extraordinària de la JAM s’ha acordat que per al funcionament normal de l’associació, la presa de decisions ‘importants’ es farà com a norma i sempre que sigui possible a través de l’assemblea ordinària mensual i en el cas (excepcional) que per raons de termini i eficàcia això no sigui possible, a través d’un grup de whatsapp compost a aquests efectes pels socis que hi vulguin pertànyer.

En general es planteja el funcionament de l’associació basat en la confiança entre els membres, la voluntat de comunicació interna, l’assumpció de possibilitat d’errar -individual o col·lectivament- i la conseqüent crítica i auto-crítica, anàlisis i correccions possibles determinades a través de l’assemblea com a òrgan representatiu de l’associació.


One thought on “#ACTA >>> Assemblea extraordinària II (25 de juny 2019)

Els comentaris estan tancats.