#CONVOCATÒRIA >>> Assemblea extraordinària (25 de juny)

Per tal de tancar els temes que no es van poder tractar a l’assemblea extraordinària del passat 18 de juny, ens convoquem el proper dimarts 25 de juny a les 18:30 al Centre Flassaders (Carrer de la Ferreria, 10 – 07002 Palma), per a una nova assemblea extraordinària que acabarà de determinar el futur de l’associació. L’ordre del dia serà:

  1. Introducció.
  2. Torn obert de debat.
  3. Votacions.
    1. Com s’han de triar les coses.
    2. Funcionament.
    3. Futur

Pots llegir l’acta de l’assemblea extraordinària del passat dimarts 18 de juny aquí, on s’acordà establir una quota mínima anual de 20 euros per ser soci de l’associació, sense cap tipus de requisit. Els socis, a més, tendran preferència sobre els no-socis a les diferents activitats.

Pots veure els resultats de l’enquesta, aquí.