#CONVOCATÒRIA >>> Assemblea extraordinària: Ordre del dia (18 de juny)

Després de més de dos anys des d’aquella primera trobada el setembre de 2016 i de les més de 50 activitats que l’han seguida, volem seguir essent un lloc de reunió per als arquitectes d’esperit jove de Mallorca.

Per això ens convoquem el proper dimarts 18 de juny a les 18:30 al Centre Flassaders (Carrer de la Ferreria, 10 – 07002 Palma), per una assemblea extraordinària que determinarà el futur de l’associació. L’ordre del dia serà:

 1. Introducció. Objectius de l’assemblea i  metodologia. Informe de com s’ha anat organitzant la JAM des del seu començament: com ha funcionat la coordinadora, la junta directiva, com han evolucionat les activitats, trobades i assembles. (15 minuts).
 2. Resultats de l’enquesta (15 minuts).
 3. Torn obert de debat (60 minuts).
 4. Votacions.
  1.  Membres.
  2. Finançament.
  3. Com s’han de triar les coses.
  4. Funcionament.
  5. Futur

Com a colofó a aquesta jornada, volem compartir taula sopant a La Juanita (carrer de la Sala dels Flassaders, 4 – 07002 Palma). Per assistir al sopar, cal reserva prèvia, amb un nombre màxim d’assistents, que es farà per estricte ordre d’inscripció. El sopar serà un menú degustació de 4 plats més postres i té un preu de 25€ + begudes.

Esperem trobar-nos molta gent per a intercanviar idees i compartir moments. És per això que te demanam que responguis a la següent enquesta (breu, no te durà més de 5 minuts) i omplis el formulari si vens a sopar, per tal de formalitzar la reserva.

ENQUESTA >>> https://forms.gle/wB1PV3uXiSXRmxro8
RESERVA SOPAR >>> https://forms.gle/puMxU294Xh8VfRd7A

assemblea extra