#CONVOCATÒRIA >>> Assemblea extraordinària: Rempesem la JAM (18 de juny)

Després de més de dos anys des d’aquella primera trobada del setembre de 2016 i de les més de 50 activitats que l’han seguida, volem seguir essent un lloc de reunió per als arquitectes d’esperit jove de Mallorca.

Durant els darrers mesos, la JAM ha tengut un gran ressò mediàtic gràcies a iniciatives impulsades des de l’associació, com poden ser el concurs de Son Busquets o el debat organitzat amb els candidats a l’alcaldia de Palma. Aquests esdeveniments han tingut un impacte cap a l’exterior de l’associació, però com que la JAM és, sobretot, un lloc de trobada amb un funcionament totalment horitzontal, volem recuperar l’esperit inicial de les trobades, que van esdevenir un vertader espai de diàleg on cadascú deia la seva per anar construint la JAM.

Ara ja no cal construir-la, doncs està sòlidament aixecada i és escoltada pels poders polítics i la societat, però sí que és interessant tornar a reunir-nos un gran nombre de persones per a parlar sobre l’associació i decidir com volem que sigui, amb l’avantatge que hem tingut quasi tres anys per aprendre i saber què ens agrada i què no, què volem que ens doni la JAM, què volem donar-li, etc.

Per tot això ens convoquem el proper dimarts 18 de juny a les 18:30 al Centre Flassaders (Carrer de la Ferreria, 10 – 07002 Palma), per a donar a conèixer els resultats de l’enquesta que servirà com a anàlisis del sentir general dels simpatitzants/es de la JAM. A continuació, s’obrirà un torn de paraula lliure per a poder debatre tots els temes que es considerin necessaris. Finalment, es votaran els aspectes tractats per a tenir un full de ruta actualitzat de l’associació.

Com a colofó a aquesta jornada de participació i per celebrar l’existència de la JAM, l’arribada de l’estiu i tot el que sigui celebrable, volem compartir taula sopant a La Juanita (carrer de la Sala dels Flassaders, 4 – 07002 Palma), que ens obrirà l’espai només per a nosaltres. Per assistir al sopar, cal reserva prèvia, amb un nombre màxim d’assistents, que es farà per estricte ordre d’inscripció. El sopar serà un menú degustació de 4 plats més postre i té un preu de 25€ + begudes.

Esperem trobar-nos molta gent per a intercanviar idees i compartir moments. És per això que te demanam que responguis a la següent enquesta (breu, no te durà més de 5 minuts) i omplis el formulari si vens a sopar, per tal de formalitzar la reserva.

ENQUESTA >>> https://forms.gle/wB1PV3uXiSXRmxro8
RESERVA SOPAR >>> https://forms.gle/puMxU294Xh8VfRd7A

assemblea extra