#AACC >>> Acte de presentació de la XII Trobada internacional d’Arquitectures Col·lectives

Bon dia,

Us feim arribar la invitació que ens fa AAtomic Lab per a participar en la presentació de la XII trobada internacional d’Arquitectures Col.lectives, demà dimecres 4 de juny a les 13 hores.

També contar-vos que s’ha fet un grup de treball de cara a la participació de la JAM al que qui vulgui pot sumar-s’hi  enviant-mos un correu.

Vos esperam!

Estimades companyes de la Jam,

Ens agradaria convidar-vos a presentar juntes la convocatòria de projectes per participar en la XII Trobada Internacional d’Arquitectures Col·lectives en setembre de 2019 a les illes i fer una crida a col·lectius i persones interessades en la construcció participativa de l’entorn. Hem convocat una trobada amb la premsa i una acció artística que tindrà lloc el dia 5 de juny de 2019 a les 13 h al pont blau de vianants que connecta Nou Llevant amb Es Molinar.

 Comptarem amb l’assistència de Santiago Cirugeda i David Juárez, arquitectes i membres fundadors de les xarxes internacionals Arquitectures Col·lectives.També ens acompanyaran Arquitectives, i representants dels veïns del barri.

 A continuació ens agradaria anar a algun lloc del barri a dinar totes plegades.

AA:TOMIC Lab
@AATOMIC_LAB
www.aa-tomic.tumblr.com
https://vimeo.com/aatomiclab