Jane’s Walk Palma 2019 (3, 4 i 5 de maig)

Aquesta quarta edició de Jane ‘s Walk Palma se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de maig. Com altres anys i seguint les idees que ens va llegar la urbanista, divulgadora i activista sociopolítica Jane Jacobs, els passejos són gratuïts i guiats per ciutadans voluntaris.

Cada passeig tindrà les particularitats que cada guia proposi, amb temes tan variats com la crítica social i arquitectònica, l’empremta històrica de la ciutat o l’observació més analítica de l’entorn per crear consciència del que ens envolta. No obstant això tots tenen alguna cosa en comú: a través del simple acte de caminar i xerrar, el festival vol generar un espai per connectar, debatre i reflexionar sobre la ciutat.Les passejades tindran una durada aproximada de 90 minuts i per assistir no cal inscriure-s’hi. Durant aquests dies anirem publicant els detalls de les rutes indicant entre altres coses, el dia, l’hora i el lloc de trobada de cadascuna d’elles perquè cada un pugui participar lliurement d’aquelles que més li interessin. Podeu consultar el programa ruta a ruta tot seguit, o més avall en el mapa. Ens trobam al carrer?

octavetes_2019

Més informació a https://janeswalkpalma.wordpress.com.