#DEBAT >>> La Palma que ve

El passat  divendres, 5 d’abril, es va dur a terme un debat polític sobre model de ciutat i urbanisme al Centre Flassaders de Palma organitzat per l’agrupació de Joves Arquitectes de Mallorca, on es comptà amb la participació dels caps de llista a la batlia de l’Ajuntament de Palma: Antoni Noguera, de MÉS per Palma; José Hila, del PSIB; Alberto Jarabo, de Podem; Josep Melià, d’El Pi; Fulgencio Coll, de VOX; i Laura Dorado, de Crida per Palma. Tant el Partit Popular com Ciudadanos declinaren participar a l’esdeveniment.

L’assistència de públic desbordà la sala on es desenvolupà l’activitat, amb un aforament màxim de 120 persones, que quedà petita temps abans de l’hora d’inici establerta. El debat, que fou moderat per Lluis Gené, s’allargà durant dues hores i mitja i s’estructurà en tres blocs: mobilitat i urbanisme; habitatge i patrimoni; i torn de preguntes del públic assistent.

Fotografies: Agustí Cortés.