#CONVOCATÒRIA >>> Grup de treball: propostes polítiques

De cara a les eleccions locals, insulars i autonòmiques del proper mes de maig, i arrel la quantitat de peticions que hem rebut de diferents partits polítics i entitats, l’Assemblea ordinària del mes de febrer va acordar redactar un document que recollís les inquietuds de Joves Arquitectes de Mallorca pel que fa a mobilitat, urbanisme, habitatge i territori.

És per aquest motiu que es convoca una reunió de treball pel tal d’assentar les bases d’aquest futur document que es lliurarà a entitats i partits polítics, i que servirà també per a dur a terme la trobada del mes d’abril: un debat entre els candidats a la batllia de Palma.

La trobada serà el pròxim dimarts 19 de febrer a les 18 h. al Centre Social Flassaders (carrer de la Ferreria, 10 de Palma). La reunió és oberta i hi pot assistir qualsevol persona que se senti propera al col·lectiu.

Vos esperam!