#CONCURS >>> Inauguració exposició i lliurament de premis

L’agrupació de Joves Arquitectes de Mallorca, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears i l’Associació de Veïns de Cas Capiscol-Son Busquets es plauen a convidar-vos a la inauguració de l’exposició de les propostes presentades al concurs EXPLOTAM SON BUSQUETS, convocat per l’agrupació d’arquitectes.

A més, es farà el lliurament de premis a les propostes guanyadores, que pots veure aquí. Cada equip guanyador disposarà d’uns minuts per explicar-nos la seva proposta i el que ha suposat per ells enfrontar-se a Son Busquets.

Vos esperam a tots el proper divendres 25 de gener, a les 20:30 h., a la Sala d’Exposicions de l’EASDIB, al carrer de l’Institut Balear, 5, de Palma. L’acte finalitzarà a les 21.30 h. i hi haurà un petit aperitiu per als assistents.

invitació explotam son busquets