#CONCURS >>> Insōlit Festival 2019

INSÒLIT és un Festival d’Intervencions Efímeres als Patis de Palma que proposa promoure el ric patrimoni arquitectònic existent a través d’accions creatives efímeres.

INSÒLIT és un esdeveniment transversal que, a partir de l’acció cultural, dóna resposta i posa en relació tres aspectes claus del territori de Mallorca; la cultura, el patrimoni i la creativitat, focalitzant la seva acció a la ciutat de Palma, en el seu barri antic, en el qual convergeixen aquests tres factors.

Els participants hauran de presentar una única proposta d’intervenció per a algun dels patis participants. Un jurat especialitzat triarà les cinc millors propostes de totes les presentades, tenint en compte principalment la qualitat d’aquestes. Es tindrà també en compte la relació amb els espais construïts. El concurs comprèn tant el disseny de la intervenció com la seva posterior producció, muntatge i desmuntatge per part dels guanyadors. Podran participar tots els creadors residents a Europa, a nivell individual o col·lectiu que presentin projectes d’intervencions efímeres dins dels àmbits de l’art, el disseny o l’arquitectura.

Termini lliurament de propostes: 2 de febrer de 2019 a les 23.00 h.
Resolució del jurat: 11 de febrer de 2019.
Muntatge de les intervencions: 1 i 2 de juliol de 2019.
Dates Festival: 3, 4, 5 i 6 de juliol de 2019.

Els patis particpants són:

  • Pati de Cal Compte de la Cova (Carrer del Sol, 3).
  • Pati de Can Bordils (Carrer de l’Almudaina, 9).
  • Pati de l’Estudi General Lul·lià (Carrer de Sant Roc, 4).
  • Pati de Can Balaguer (Carrer Unió, 3).
  • Pati de Can Oms (Carrer de l’Almudaina, 7).

Dotació econòmica: cada proposta seleccionada rebrà 1200 € + IVA (excepte la proposta situada al pati de Can Balaguer, que rebrà 1800 euros + IVA), en concepte d’honoraris de disseny i producció de la intervenció (incloent muntatge i desmuntatge).

Trobareu tota la informació a la pàgina web del festival: www.insolitfestival.com.

Captura de Pantalla 2018-12-22 a les 10.28.42