#CONCURS >>> Mencions honorífiques ex aequo

El passat dijous es van a donar a conèixer els guanyadors del concurs ‘EXPLOTAM SON BUSQUETS!’, i avui vos presentam les tres propostes mereixedores de les mencions honorífiques ex aequo: ‘Cuestión de tiempo, de Nuria Sapena Bondia, ‘soM Busquets’, de Alan Thompson Gomez, i ‘Tot és possible a Son Busquets’, d’Àngels Fermosselle.

Dels treballs creditors de la menció especial, el jurat destaca:

Cuestión de tiempo‘ planteja un procés de participació ciutadana, imprescindible en
una convocatòria com aquesta, que pot esdevenir d’aplicació directa.

CUESTÓN DE TIEMPO _ Presentación

soM Busquets‘ aprofita l’abstracció de l’aquarel∙la per proposar un sistema de
creixement de les naus existents a partir de la repetició d’un mòdul polivalent d’ús
indefinit, per evocar la bellesa que produiria la conservació i rehabilitació de les naus.

Tot és possible a Son Busquets‘ és un conte infantil que, des de la tendresa i la innocència, permet fer entendre a qualsevol persona que el que es faci de bell nou ha d’ésser millor que el que hi ha, i que, de fet, aquest concepte pot servir de criteri de valoració pels futurs projectes; durant el transcurs del jurat, alguns han demanat: ‘Aquí els nens del conte podrien jugar igual?’.

Totespossibleasonbusquets