#CONCURS >>> Segon premi ex aequo

Ahir es van a donar a conèixer els guanyadors del concurs ‘EXPLOTAM SON BUSQUETS!’, i avui vos presentam les dues propostes mereixedores del segon premi ex aequo: ‘Cronos’, d’Aina Roca i Robert Comas, i ‘La felicitat dels comuns’, de Julia Cachenski i Maria Estelrich.

Pel que fa als dos segons millors treballs seleccionats, el jurat valora la qualitat de les propostes d’intervenció a les naus existents.

Cronos‘ utilitza amb gran habilitat el llenguatge del còmic ‘Here’ per explicar i proposar diferents usos de les naus al llarg del temps, i expressa de forma didàctica el valor de incorporar el pas del temps al disseny de les ciutats, com alternativa a la tàbula rasa.

La felicitat dels comuns‘ ha estat seleccionat entre les múltiples propostes que desenvolupen l’interior d’una de les naus com exemple per explicar les possibilitats d’usos i programes amb intervencions senzilles i amb pocs recursos, a més d’aprofitar la relació entre l’espai interior de l’hangar i l’espai exterior del pati d’armes que proporciona la bateria de portes plegadisses reconvertides en hivernacle.