#CONCURS >>> Guanyadors ‘EXPLOTAM SON BUSQUETS!’

El passat 17 de desembre, el jurat es va reunir per prendre la seva decisió i escollir les propostes guanyadores del concurs ‘EXPLOTAM SON BUSQUETS!‘.

El jurat va destacar l’important índex de participació, i vol agrair a tots els equips el compromís i l’esforç realitzat per contribuir activament a la millora de la ciutat. El veredicte del jurat, més que seleccionar un guanyador, ha volgut atorgar el major nombre possible de premis per disposar d’un ampli ventall de solucions que configuren una nova mirada de ciutat.

Des de l’agrupació dels Joves Arquitectes de Mallorca volem donar les gràcies i la nostra més sincera enhorabona a tots els premiats i participants. La propera cita serà el 20 de gener, amb la inauguració de l’exposició de totes les propostes participants, quan s’apropi la data us donarem més informació. Gràcies per fer-ho possible!

Per la nostra banda, sol·licitarem reunions urgents amb l’Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears per tal de traslladar-los la forta repercussió que ha tengut el nostre concurs i mostrar-los totes les propostes participants.

Ja es poden consultar les propostes guanyadores, i els seus autors, en aquesta pàgina.