#CONCURS >>> Anunci guanyadors i sopar de Nadal

Aquest dijous 20 de desembre, tal com consta al calendari, s’anunciaran els guanyadors del concurs  ‘EXPLOTAM SON BUSQUETS!’. Ahir dilluns, 17 de desembre, el jurat va reunir-se per prendre la seva decisió. 

La trobada es durà a terme a La Tertúlia Café Teatre, al carrer d’Ausiàs March, 19 de Palma a les 19:30 h. Posteriorment, els guanyadors seran anunciats també a la pàgina web i a xarxes socials. L’entrega de premis es farà a la inauguració de l’exposició, dia 20 de gener de 2019.

Un cop finalitzada la trobada, farem el sopar de Nadal de l’agrupació, obert a tothom que vulgui assistir-hi. Serà a partir de les 21 h a La Tertúlia mateix, però cal inscripció prèvia al següent formulari: https://goo.gl/forms/lcDQp37ACYWm7iGg2. El preu rondarà al voltant dels 15 euros+begudes. 

Vos esperam! Sort als participants!