#VISITA >>> La Llotja de Palma

Per la trobada del mes de desembre de l’agrupació, farem una visita a la Llotja de Palma amb Francisco Cifuentes. Serà aquest dissabte 15 de desembre, a les 10:30h. 

Ens trobarem a la mateixa porta de la Llotja, i més tard, com ja és costum, anirem a fer el vermut i a dinar a un bar dels voltants. Per això, les places són limitades, i cal apuntar-se al següent formulari: https://goo.gl/forms/gYUWTLAgOPDEN2t72. Recorda inscriure també als teus acompanyats. La llista es configurarà per estricte ordre d’inscripció.

Per qualsevol dubte o pregunta, podeu escriure a jovesarquitectesmallorca@gmail.com.

Francisco Cifuentes (1977), arquitecte per l’ETSAB (Barcelona), ha col·laborat en diversos despatxos de Mallorca, Barcelona i Oporto. Des de 2002 és professional liberal i realitza projectes i investigacions sobre arquitectura i urbanisme. Actualment realitza la tesis doctoral sobre la “Llotja de Guillem Sagrera” i és professor associat de Projectes i Dibuix a l’ETSAR (Reus). Ha rebut diversos premis entre els que destaca el Premi d’Arquitectura de Mallorca 2004-2006 (COAIB 2007) i el premi de l’opinió del Foro Arquia/Próxima 2008. També ha estat finalista dels premis FAD 2007 i té obra publicada a diferents revistes especialitzades.