#CONCURS >>> Darrer membre del jurat

El passat dimecres 5 de desembre, una comissió del jurat es van reunir per determinar quines propostes s’adequaven a les bases del concurs “Explotam Son Busquets!” organitzats pels Joves Arquitectes de Mallorca, així com esbrinar quin seria el darrer membre del jurat. 

Una vegada oberts els sobres “C” de totes les propostes acceptades a participar i fet el recompte de vots, va sortir elegit Joan Miquel Oliver com a darrer membre del jurat, que ha acceptat formar-hi part. 

Joan Miquel Oliver i Ripoll (Sóller, 1974) és un compositor, escriptor, cantant i guitarrista en llengua catalana. Llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat de les Illes Balears, ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Cultural de la Generalitat de Catalunya (2008). 

Conegut com a guitarrista i compositor del grup Antònia Font, la seva tasca es considerada per la crítica musical com la principal aportació a la transformació de la música catalana durant la dècada dels dos mil.

Posteriorment i en paral·lel, ha desenvolupat la seva carrera musical en solitari, publicant sis discs: Surfistes en càmera lenta (2005), Bombón Mallorquín (2009), Pegasus (2015), Atlantis (2017) i Elektra (2018); a més d’un fals directe amb Albert Pla, Concert a Paris (2011). Per la seva tasca d’escriptor destaca el poemari Odissea trenta mil (Palma, 2002), el text teatral Un quilo d’invisible (Barcelona, 2013), i les novel·les El misteri de l’amor (Barcelona, 2008), Setembre, octubre i novembre (Barcelona, 2014) i Alexandra Schneider und ihr Casiotone (Barcelona, 2018)