#SONBUSQUETS >>> Bases i jurat del concurs

El passat 20 de setembre vam presentar el concurs EXPLOTAM SON BUSQUETS! Des de llavors, les bases i la conformació de jurat està disponible en aquesta pàgina.

OBJECTIU: visibilitzar el valor de la caserna a l’imaginari col·lectiu dels ciutadans. Més enllà del valor patrimonial de Son Busquets, es proposa pensar la ciutat des de la reutilització, el reciclatge, la transformació i el compartir com a alternativa a la tàbula rasa.

REQUISITS: No n’hi ha. És un concurs obert a tota la ciutadania. No es requereix cap nacionalitat en particular. No es requereix ser major d’edat. No es requereix cap formació específica.

ENTITATS COL·LABORADORES: Td’A (Associació sense ànim de lucre), ETSAV (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès). EASDIB (Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears) i COAIB (Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears).

FORMAT DE PRESENTACIÓ: Format lliure: Plànols, panells, imatges, música, poesia, narració, audiovisual, escultura, instal·lació, etc. Les propostes seran anònimes amb lema.

CALENDARI: 20/09: convocatòria del concurs. 20/10: festa solidària. 20/11: data límit per la recepció de propostes. 20/12: data límit per la resolució del jurat i anunci dels guanyadors. 20/01: data inauguració de l’exposició.

PREMIS: Primer premi: 1.000 €. Segon premi: 500 € .Tercer premi: 200 €.

JURAT: comptam amb un jurat de luxe, multidisciplinar i amb paritat de génere, que inclou arquitectes, artistes, músics, ecòlegs, arqueòlegs, geògrafs, etc.

Anima’t a participar!