#SetmanaMobilitat2018

L’agrupació dels Joves Arquitectes de Mallorca participarà en la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 (#MobilityWeek) duent a terme una sèrie d’accions per promoure la mobilitat urbana sostenible.

Aquesta campanya ens proporciona l’oportunitat perfecta per presentar alternatives de mobilitat sostenible als residents locals de la ciutat de Palma i de l’illa de Mallorca. D’aquesta manera, aportam el nostre granet de sorra per mostrar els beneficis d’una elecció de transport més neta i avançar cap a una millor mobilitat arrel d’Europa.

Com a grup d’interès local format per tècnics competents en la matèria, ens interessa discutir els diferents aspectes de la mobilitat i la qualitat de l’aire, trobar solucions per reduir les emissions d’automòbils i transport, així com provar noves tecnologies i mesures de planificació.

Per aquest motiu, cada dia de la setmana llençarem una proposta que podria millorar substancialment la mobilitat de la ciutat i del nostre territori, per acabar trobant-nos el proper divendres, 21 de setembre, a l’Avinguda de Jaume III número 6 de 17h a 20h, per celebrar el PARK(ing) DAY.

Estigues atent a les nostres xarxes socials i al nostre web!

Més informació sobre aquesta iniciativa a http://mobility-action.mobilityweek.eu i http://www.mobipalma.mobi/setmana_europea_mobilitat_2018.

maxresdefault