#CONVOCATÒRIA >>> Trobada d’estiu (25 agost)

Benvolguts i benvolgudes,

L’estiu és per gaudir, i a Mallorca sabem bé com fer-ho. O hauríem de saber-ho fer. Per tots aquells que encara no heu gaudit d’un bon dinar i una llarga sobretaula amb capfico final, i pels que ja ho heu fet i voleu repetir,  hem organitzat una trobada d’estiu, banyada per la mar blava i acompanyada d’una bona paella.

Serà el pròxim dissabte 25 d’agost, a les 14h al Restaurant Playa Panorámica (Passeig Dames, 29 – 07609 Llucmajor), a Cala Blava. Més tard, podrem anar tots junts a la platja i fer un concurs de castells de sorra, així que dugués el biquini!

El preu serà d’uns 25-30 euros per persona, i s’acabarà d’ajustar al restaurant. No hi haurà menú tancat.

Cal confirmació prèvia, omplint el següent formulari: https://goo.gl/forms/G3xaPxcgiBOn6a1g2.

Mos veim dissabte!