#SOMSAPRESÓ >>> 30 de juny

El pròxim dissabte 30 de juny es durà a terme a l’antic centre penitenciari de Palma la presentació del projecte #SomSaPresó. Un esdeveniment que servirà per posar la primera pedra d’aquest projecte.

De 10:30 a 19 h. l’antiga presó de Palma s’obrirà per donar cabuda a activitats, música, ball, foodtrucks, tallers i mercadet. Els diferents col·lectius involucrats en el projecte, entre els quals ens incluim, hem organitzat una sèrie d’activitats i concerts per tal de començar a promoure la creació artística, l’acció social, el pensament crític i la difusió d’idees.

En aquest sentit, des de l’agrupació de Joves Arquitectes de Mallorca voldríem que la nostra trobada del mes de juny es dugui terme dins aquest entorn. Per això, ens trobarem el pròxim dissabte 30 de juny de 12h a 14h per realitzar un debat entorn la ciutat, un híbrid entre pluja d’idees i participació ciutadana on qualsevol persona que vulgui aportar el seu granet de sorra serà escoltada. Centrarem l’activitat en tres àmbits: Mallorca, Palma i la Presó.

Però la jornada començara una mica abans, a partir de les 10:30h amb el Manifest de Som Sa Presó, tot seguit de concerts i tallers fins les 19h.

Tallers:

talleres-1

Concerts:

Conciertos

Vos esperam!