#JORNADA sobre fotografia arquitectònica (7 de juliol)

El proper dissabte 7 de juliol organitzam una jornada sobre fotografia arquitectònica a Montuïri. Serà un esdeveniment gratuït, però amb inscripció prèvia.

Començarem a les 10:30 amb les nocions de teoria a càrrec de Gaizka Taro, fotògraf, i Agustí Cortés, arquitecte. Més tard, a les 12 h, posarem en pràctica allò aprés a la plaça del Molinar, amb el Museu des Molinar de Montuïri com a teló de fons. Allà mateix, l’equip de TEd’A ens explicarà l’edifici i farem una visita guiada.

Per acabar, anirem tots plegats a dinar al restaurant S’Hostal (al carrer Constitució, 58 – 07230 Montuïri).

La participació és gratuïta, però cal reserva de plaça, enviant un correu electrònic a jovesarquitectesmallorca@gmail.com, indicant nom i telèfon de contacte. És necessari una càmera de fotos i és recomanable un trípode.

Com sempre, i per evitar desplaçaments innecessaris, si vens des de Palma i vols compartir cotxe, quedarem a les 9:30 al Conservatori Superior de Música.

Vos esperam!

 

2018-06-07 FOTOGRAFICA MONTUIRI