#VISITA >>> Xerrada Antoni Alomar + visita a pedrera

Aquest mes de maig, la trobada mensual de la nostra agrupació té forma de xerrada i visita. Serà el proper dissabte 2 de juny a les 10h.

Per començar la jornada, ens trobarem a la Possessió de Vinromà, al terme municipal de Muro (https://goo.gl/maps/m7Xj24QxrTr), on l’arquitecte Antoni Alomar (1937) ens farà una xerrada. Fill de l’arquitecte i urbanista Gabriel Alomar i Esteve, és el creador de l’escola de margers de Mallorca i autor d’obres com les esglésies de la Colònia de Sant Jordi, dels Llombards i de l’Encarnació de Palma, de l’IES Antoni Maura de Palma, i de diverses obres de restauració i rehabilitació a Mallorca, com la torre de Cala Pi.

A continuació, realitzarem la visita a dues pedreres de marès, a càrrec de Gabriel Alomar, geògraf.

Per acabar la trobada, podem quedar a dinar al pati de la Possessió, on cadascú ha de dur el seu menjar i beguda.

Com ja hem fet en altres ocasions, pregam organització per reduir el nombre de cotxes. Per a aquells que surtin de Palma, ens trobarem a les 9:00h al Conservatori: si tens cotxe i vols aportar el teu granet de sorra, ajuda’ns a organitzar-ho!

Les places són limitades. Apunta’t enviant un correu a jovesarquitectesmallorca@gmail.com, amb el teu nom complet i telèfon de contacte, així com les places que pots oferir al teu cotxe, si el duràs. Recorda escriure també el nom dels teus acompanyants. La llista es configurarà per estricte ordre d’inscripció. El nombre màxim de places és de 30 persones.

Per quasevol dubte i inscripcions, escriu a jovesarquitectesmallorca@gmail.com.

2018-06-02 ALOMAR 3