#TROBADA >>> ConcurS.O.S. (25 d’abril)

Bon vespre jove!

Participes en concursos d’arquitectura? Com se’n podria millorar la gestió? Existeixen altres models?

A la propera trobada mensual de la JAM volem obrir un espai de debat entre tots els arquitectes per plantejar alternatives al sistema actual de gestió de concursos d’arquitectura. Analitzarem la situació actual en l’organització i promoció de concursos. Explicarem quin és el paper de l’administració pública i del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears. Parlarem sobre els nous models aprovats a Madrid i Catalunya que inclouen nous criteris de selecció de jurats i nous formats de concurs.

Perquè volem més concursos i més transparents, obrim una taula rodona a tots els arquitectes per recollir propostes. Serà el pròxim dimecres 25 d’abril a Can Balaguer (carrer Unió, 3 de Palma – 07001), a les 19 h.

Vos esperam!

2018-04-25 CONCURSOS_logo aj