#TROBADA 03/18 >>> Joana Roca

La trobada del mes de març girarà al voltant del paper de la dona dins la professió i compatrem amb la presència de Joana Roca, directora a JR Arquitectes.

CRISTINA LLORENTE (Palma, 1946) és arquitecta per l’ETSA Barcelona (1970) i estudis de postgrau a Copenhaguen. Funda JR arquitectes, i fins a 2011 fou Arquitecta Municipal a l’Ajuntament de Palma, on va treballar en diferents departaments com a Cap Tècnica de Serveis de Projectes, així com a Directora General d’Habitatge (2007-2011). Ha desenvolupat nombrosos plans especials i ha treballat, sobretot, l’urbanisme relacionat amb la protecció del patrimoni. Ha impartit classes a la universitat Carlos III de Madrid, a la UIB i a l’ETSAB. Ha estat impulsora i comissaria de diverses exposicions itinerants i cicles de conferències sobre Jørn Utzon i Glenn Murcutt.

Ens trobarem el pròxim dimecres 28 de març a les 19:30h a La Tertúlia cafè teatre (carrer Ausiàs March, 19, Palma).

Més informació de la trobada aquí: https://goo.gl/MWcoqY.

 

Joana Roca