#TROBADA 03/18 >>> Catalina Salvà

La trobada del mes de març girarà al voltant del paper de la dona dins la professió i compatrem amb la presència de Catalina Salvà, sòcia a Salvà Ortín Arquitectes.

CATALINA SALVÀ (Llucmajor, 1984) és arquitecta per l’ETSA Vallès (2008), postgrau en Arquitectura del Paisatge (2009) i màster en Urbanisme (2013). Actualment realitza el doctorat al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori (UPC), en la línia d’Anàlisi i Ordenació del Paisatge, sobre les pedreres de marès de Mallorca com a part de l’essència del paisatge de l’illa. És cofundadora de Salvà-Ortín Arquitectes juntament amb Hector Ortín, i han guanyat diversos concursos. Des del 2015 és professora associada al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC, i ha estat professora convidada a altres universitats d’Espanya, Itàlia i Poresugal.

Ens trobarem el pròxim dimecres 28 de març a les 19:30h a La Tertúlia cafè teatre (carrer Ausiàs March, 19, Palma).

Més informació de la trobada aquí: https://goo.gl/MWcoqY.

 

Catalina Salvà