#TROBADA 03/18 >>> Marta Vall-Llosera

La trobada del mes de març girarà al voltant del paper de la dona dins la professió i compatrem amb la presència de Marta Vall-Llossera, Degana del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears.

MARTA VALL-LLOSSERA (Lleida, 1962) és arquitecta per l’ETSA Barcelona (1986). És l’actual Degana del COAIB des de 2015 i fou directora de l’Escola COAIB des del 2006 al 2014. També ostenta el càrrec de vicepresidenta primera del CSCAE. Funda les empreses Set Lima Sac (Lima, Perú) i Set Disseny SL (Palma), dedicades al disseny, així com l’estudi Oliver & Vall-Llossera Arquitectes, que ofereix serveis d’arquitectura.

Ens trobarem el pròxim dimecres 28 de març a les 19:30h a La Tertúlia cafè teatre (carrer Ausiàs March, 19, Palma).

Més informació de la trobada aquí: https://goo.gl/MWcoqY.

 

Marta Vall-Llossera