#TROBADA 03/18 >>> Irene Pérez

La trobada del mes de març girarà al voltant del paper de la dona dins la professió i compatrem amb la presència d’Irene Pérez, sòcia a TEd’A Arquitectes.

IRENE PÉREZ (Barcelona, 1976) és arquitecta per l’ETSA Vallés (2001). És sòcia co-fundadora de TEd’A Arquitectes juntament amb Jaume Mayol. L’estudi compta amb nombroses publicacions i es guanyador de diversos premis i concursos. Recentment han estat guardonats amb el primer premi ENOR Arquitectura Jove 2017 amb l’obra “Can Jordi i n’Àfrica”, també guardonada enguany, amb un primer premi, a la darrera edició dels Premis d’Arquitectura de Mallorca. Des de 2002  han participat com a professors en diferents cursos i seminaris d’arreu d’Europa.

Ens trobarem el pròxim dimecres 28 de març a les 19:30h a La Tertúlia cafè teatre (carrer Ausiàs March, 19, Palma).

Més informació de la trobada aquí: https://goo.gl/MWcoqY.

 

Irene Pérez