#TROBADA 03/18 >>> Cristina Llorente

La trobada del mes de març girarà al voltant del paper de la dona dins la professió i compatrem amb la presència de Cristina Llorente, co-fundadora d’Arquitectives.

CRISTINA LLORENTE (Palma, 1981) és arquitecta per l’ETSA Barcelona (2005) i postgrau en “Govern de la ciutat: drets ciutadans i polítiques públiques” (UOC). A l’any 2009, després de col·laborar en estudis d’arquitectura, empreses del sector i l’administració pública, funda Arquitectives on desenvolupa activitats i programes educatius relacionats amb l’entorn construït, dissenya material didàctic, imparteix conferències relacionades amb aquest àmbit i participa en encontres sobre ciutat, infància, arquitectura i educació. A més, és la delegada espanyola del grup de treball Architecture & Children, coordinat per la Unió Internacional d’Arquitectes.

Ens trobarem el pròxim dimecres 28 de març a les 19:30h a La Tertúlia cafè teatre (carrer Ausiàs March, 19, Palma).

Més informació de la trobada aquí: https://goo.gl/MWcoqY.

 

Cristina Llorente