#TROBADA 03/18 >>> amb A d’arquitectA

Benvolguda,

aprofitant que dia 8 de març va ser el dia internacional de la dona treballadora, des de la JAM (Joves Arquitectes de Mallorca) hem decidit organitzar la nostra trobada mensual al voltant de la situació de la dona dins la professió.

Per tal d’evitar els dies festius, la nostra trobada tendrà lloc el pròxim dimecres 28 de març a les 19:30h a La Tertúlia Café Teatre, al carrer Ausiàs March, 19 de Palma.

Aquesta reunió tendrà forma de taula rodona,  i comptarem amb la participació de diverses dones que ocupen llocs de responsabilitat dins la professió. Al acabar les diferents exposicions, hi haurà un debat entre el públic i les nostres convidades.

Comptarem amb la presència de:

És un esdeveniment obert a tothom. Vos esperam!

2018-03-28 IMATGE FACEBOOK