Jane’s Walk Palma 2018

Jane’s Walk Palma 2018 posa en marxa la seva tercera edició amb la recerca de voluntari(e)s i col·laborador(e)s!!

29027559_1566989410095139_7411007485617635328_o.png

El dimecres 21 de març a les 19:30h et convidem a la presentació del festival Jane’s Walk Palma 2018. Serà al cafè-teatre La Tertúlia, al carrer Ausiàs March 19.

Ens trobarem per explicar-vos com podeu participar, com preparar una ruta o com treure més partit de les vostres explicacions. Començarem amb una breu presentació i després ens separarem en grups per ajudar-vos amb els dubtes que tengueu. Pensau que ens podeu escriure sempre que vulgueu per plantejar dubtes, però ens agrada més poder-nos veure i parlar les coses cara a cara. A més, quants més siguem, més idees sortiran!

Ja tens clar que vols fer de guia? Emplena el formulari i comencem a treballar!!! Enguany ho gestionarem tot des de la nova pàgina web de Jane’s Walk Palma, ja la podeu consultar malgrat que ens queda algun ajust més per fer! https://janeswalkpalma.wordpress.com/

Jane’s Walk vol generar un espai per a connectar, donar veu als col·lectius més silenciats i pensar quin model de ciutat volem. Però també una ocasió per a disfrutar de la ciutat, de conèixer els nostres veïnats i veïnades cara a cara, creant comunitat. Anima’t i vine a explicar-nos les teves idees.

Cercam voluntaris i col·laboradors per continuar creixent, envia un correu a janeswalkpalma@gmail.com si vols participar.

Més informació aquí.