Concursos març 2018

Aquest mes s’han convocat una sèrie de concursos que poden ser d’interès als membres de la nostra agrupació:

sin-titulo

 • Concurs d’avantprojectes per encàrrec del projecte bàsic, d’activitats, d’execució, direcció facultativa i coordinació de seguretat i salut, de les obres de reordenació de la plaça dels Nins, a l’Arenal. Més informació: Ajuntament de Palma.
 • Concurs d’avantprojectes per encàrrec del projecte bàsic, d’activitats, d’execució, direcció facultativa i coordinació de seguretat i salut, de les obres d’un equipament soci-cultural a Génova. Més informació: Ajuntament de Palma.
 • Concurs d’avantprojectes per encàrrec del projecte bàsic, d’execució, direcció facultativa i coordinació de seguretat i salut, de les obres de reordenació de la plaça del Bisbe Planas i voltants, de Sant Jordi. Més informació: Ajuntament de Palma.
 • Concurs d’idees per redactar el projecte bàsic, d’activitat, d’execució, direcció facultativa i coordinació de seguretat i salut per a la construcció de l’equipament esportiu s’Aigo Dolça, al Terreno. Més informació: Ajuntament de Palma.
 • Concurs d’idees per al disseny del Show Office a implantar en les promocions immobiliàries de AEDAS HOMES, en col·laboració amb el COAM. Més informació: Aedas Homes.
 • Concurs de projectes amb intervenció de jurat per a la construcció d’un edifici per a ciències Biomèdiques al Campus de Getafe de la Universitat Carlos III de Madrid. Més informació: COAM.
 • Concurs de disseny d’un joc destinat a nens i nenes hospitalitzats. Més informació: Arquia Social.
 • Concurs d’idees a nivell d’avantprojecte per a les obres del centre dotacional de la Plaça Tagoror en Morro Jable, Municipi de Pájara, Fuerteventura (Las Palmas). Més informació: CSCAE.
 • Licitació la contractació del servei de Redacció del Pla General d’Ordenació Urbana d’Alaior. Més informació: Ajuntament d’Alaior.
 • Licitació de Servei d’assistència tècnica per als treballs de redacció i d’assessorament a la corporació municipal per a la revisió del Pla general de Palma. Més informació: Ajuntament de Palma.
 • Licitació per al Servei de realització del projecte d’obra, d’activitat i l’estudi de seguretat i salut per a la reforma integral de l’edifici de la Direcció Provincial del SEPE de les Illes Balears. Més informació: Contractación del Estado.
 • Redacció del projecte d’execució, estudi de seguretat i salut i projecte d’enginyeria, d’activitats i execució de les obres de l’ampliació del centre de dia de Formentera com a residència para persones depenents. Més informació: Consell de Formentera.