Intervenció al Ple de l’Ajuntament de Palma (#SomSaPresó)

Avui, 22 de gener de 2018, en Lluís Gené, membre de la nostra agrupació, ha intervengut de nou al Ple Municipal de l’Ajuntament de Palma en nom de la Coordinadora d’Entitats #SomSaPresó, de la qual en formam part.

WhatsApp Image 2018-02-22 at 12.32.38

La seva intervenció ha fet referència al punt 44 de l’ordre del dia del Ple, a proposta del Partit Popular, relativa a l’antic centre penitenciari.

A l’escrit, hem defensat que no s’esbuqui l’antic centre de la presó de Palma, ja que l’entenem no com un solar sinó com un espai d’oportunitat. A Palma hi ha molt de talent, inquietuds i creativitat però també molts d’espais buits i col·lectius sense espais que conformen una col·lisió de gent amb idees i amb potencial de canvi.

Tenim un edifici amb una estructura que es troba en bon estat de conservació. Són 11.791 m² buits i ara tenim l’oportunitat històrica d’alliberar-los i omplir-los amb innovació social, cultural i creativa.

Pots llegir la intervenció completa a l’apartat de Documents de la nostra pàgina.
Pots veure el video de la intervenció fent clic aquí.

Moltes gràcies de nou, Lluís!