#CONVOCATÒRIA >>> Trobada 18/02

Benvolguts joves!

Aquest mes de febrer, la trobada de la nostra agrupació té forma de visita i taula rodona. Coneixerem de primera mà un espai únic de la nostra ciutat, el Teatre del Mar, situat al barri del Molinar de Palma, que va néixer el 1992 gestionat per una fundació que agrupa diferents col·lectius, entitats i professionals de la cultura.

De manera singular, la trobada d’aquest mes serà el divendres 23 de febrer a les 18:30 h. Ens trobarem al mateix Teatre del Mar, al carrer de Llucmajor, 90, a Palma. Pregam puntualitat!

1451148312_teatredelmar

Farem una visita al teatre i taula rodona amb Carles Molinet –director del teatre, actor, membre d’Iguana Teatre, gestor cultural, impulsor i ex-director de l’ESADIB– , Dino Ibáñez –consultor escènic, escenògraf, docent i creador de l’espai teatral del Teatre del Mar- i Joan Berga –arquitecte del Teatre del Mar i patró de la Fundació Teatre del Mar. També mos acompanyarà Guillem Aloy, jove arquitecte, membre de la nostra agrupació i guanyador del Premi Ciutat de Palma d’Investigació 2018, amb el seu Atles d’arquitectura teatral de Palma.

  • Ens explicaran com va sorgir el projecte, ara fa 25 any: com el van acondicionar, quina idea d’espai teatral buscaven i com s’ha consolidat el Teatre del Mar en el teixit cultural mallorquí.
  • La taula rodona estarà composta per en Carles, en Dino, en Joan, en Guillem i algun membre de la nostra agrupació, i podrem fer preguntes i debatre sobre el lloc i l’arquitectura de la cultura i l’espectacle a Ciutat.
  • Continuarem amb una visita guiada pel teatre i el backstage.
  • A més, ens han ofert la possibilitat de quedar a veure l’espectacle programat per aquell vespre, La Zanja, de Diego Lorca i Pako Merino, a les 20h i a un preu especial per nosaltres.
  • Per acabar, podrem compartir uns beures junts al mateix bar del Teatre o pel barri del Molinar.
No cal confirmar assistència per a la trobada, però envia’ns un e-mail a jovesarquitectesmallorca@gmail.com si tens pensat quedar a la funció a preu reduït.

Ens veim el proper divendres!