3a edició de l’Open Day MoMoWo (Women’s Creativity Since the Modern Movement)

MoMoWo_Coming-Soon_3rd-Open-Day_to-be-published_10_01_2018.png

Tercera edició espanyola de l’Open Day MoMoWo. Ets una dona professional arquitecta, conservadora, paisatgista, urbanista, enginyera civil, dissenyadora d’interiors o dissenyadora de mobles? Participa en la tercera edició del dia de portes obertes de MoMoWo. Mostra les teves feines i projectes obrint el teu estudi al públic dia 8 de març.

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de la Dona, el projecte europeu MoMoWo organitza el 8 de març de 2018 la tercera Jornada de portes obertes a estudis de dones arquitectes, conservadores, paisatgistes, urbanistes, enginyeres civil, dissenyadores d’interiors o dissenyadores de mobles. La iniciativa tendrà lloc simultàniament a Portugal, Espanya, Eslovènia, Eslovàquia i Itàlia, països socis del Projecte MoMoWo i en aquells països que vulguin donar la benvinguda a aquesta activitat.

La jornada de portes obertes ofereix la possibilitat de que les dissenyadores promocionin tant la seva feina com la seva identitat professional. L’activitat va dirigida a una gran audiència com estudiants i joves que ingressen al món laboral, artesans, empreses de construcció i públic en general.

Descarrega’t el formulari de sol·licitud a http://www.momowo.eu/open-day-2018 i envia’l a artscrafts@uniovi.es abans del 19 de febrer de 2018.

Trobaràs més informació aquí.