#VISITA >>> Informació visita 27 gener

Bon dia a tots!
Ja gairebé ha arribat el dia de la visita i us volem fer arribar tota la informació. Primer de tot, volem donar-vos les gràcies per l’èxit de la convocatòria ja que creiem que serà una visita molt interessant i productiva.
Ens trobarem tots a les 10.30h a la Fàbrica de rajoles Huguet, de Campos, per començar la visita. Si véns des de Palma recorda que hem quedat a les 9.30h davant el Conservatori de Palma per a fer cotxades.
Després de la visita a Huguet anirem a veure la Teulera Soler de Felanitx. Tot i que la l’hora queda una mica condicionada a la sortida de campos, creiem que serà devers les 12.30h.
En sortir de la Teulera, anirem a dinar tots junts a Sa Cova dets Ases, a Portocolom (Plaça Sant Jaume, 18) Allà podrem comentar les visites i intercanviar opinions, a més de gaudir del menú que ens han preparat:
  • Picada: padrons i chipirons-
  • Plat principal (a escollir): bacallà a la mallorquina / mè al forn / tumbet.
  • Postres.
Preu 17€
Per acabar, volem demanar-vos que ens confirmeu el més aviat possible si feis comptes quedar a dinar o no, per poder avisar al restaurant i acabar d’organitzar els cotxes.
 
Moltes gràcies a tots i bon divendres. Ens veim demà Joves!
Organització cotxes: A les persones que heu contestat que podeu dur cotxe sense problema, vos convidem a que el dugueu al conservatori, per evitar que faltin places en el darrer moment. En qualsevol cas, allà l’aparcament és gratuït i es podrien deixar els cotxes aparcats que no necessitem.