#CONVOCATÒRIA >>> Ordre del dia JAM + COAIB

Bona gent,

el pròxim dilluns 19 de juny tenim una important cita per a la nostra agrupació, per tot el sector en general. Serà la primera vegada que els Joves Arquitectes de Mallorca ens reunim amb el Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears, i volem que tu també hi participis.

Serà una trobada oberta a tothom: joves i no tan joves, col·legiats i no col·legiats, arquitectes amb experiència i sense, recentment titulats i veterans de la professió… La idea és poder dir què pensam com a agrupació i què penses tu com a individual, i què en pensa el Col·legi de tot plegat.

L’orde del dia de la trobada serà:

  1. Presentació i agraïments. Pregunta als assistents per trencar el gel.
  2. La JAM. Qui som, com neix, quan i per què: la necessitat dels joves arquitectes mallorquins de fer un front comú.
  3. Perfil tipus d’un membre de la JAM. Contextualització dels joves dins el món de l’arquitectura: la generació millenial.
  4. Per què som avui al COAIB. Quines necessitats tenim els joves dins el col·lectiu professional.
  5. Pregunta als assistents. Hauràs de venir per saber què demanarem, però asseguram debat intens.
  6. La JAM proposa.

Tothom podrà dir la seva, no deixa de ser la trobada mensual de la JAM, amb l’al·licient que la institució més important del sector hi serà present per escoltar-mos. Al final, el Col·legi d’Arquitectes som tots els arquitectes de les Illes Balears, col·legiats o no col·legiats, exercents o no exercents, no?

La trobada serà a la biblioteca de la seu central del COAIB, al carrer Portella 14, de Palma, dilluns a les 18h. Pregam mos confirmis la teva assistència a jovesarquitectesmallorca@gmail.com per tal d’adequar l’espai. Que si vens i no mos has confirmat, no passa res.

Moltes gràcies i fins dilluns!

PD: aquest divendres 16 de juny farem la segona reunió de coordinació per tal de tancar la presentació, també te convidam a venir! Serà al carrer Joan Munar, 14 (terrassa de la Parròquia de l’Encarnació) de Palma, a les 20 h.