#CONVOCATÒRIA >>> 17/06 Trobada amb el COAIB

La trobada mensual de la JAM tendrà, aquest mes de juny, un únic punt del dia. Des de la JAM (Joves Arquitectes de Mallorca) organitzam una reunió amb el COAIB per donar-mos a conèixer, presentar-mos i debatre diferents punts que mos afecten quan començam a exercir la professió, així com establir possibles col·laboracions amb el col·legi.

La reunió serà oberta a tothom que hi vulgui participar, col·legiats i no col·legiats, i es durà a terme el proper dilluns dia 19 de juny a les 18:00 hores a la biblioteca de la seu central del COAIB (Carrer de Portella 14, Palma).

Naturalment, l’entrada és lliure i gratuïta. No obstant, des del COAIB es demanen que confirmem el número d’assistents per tal d’habilitar l’espai. Per tant, i només aquesta vegada, si t’interessa venir a la trobada no oblidis enivar un correu a jovesarquitectesmallorca@gmail.com!

Moltes gràcies!