#VISITA >>> 11 març > SMS Arquitectos

Ens complau anunciar-vos la 1ª VISITA+VERMUT organitzada per la JAM.
L’arquitecte Alberto Sánchez d’SMS arquitectes http://smsarquitectos.com/, ens obre les portes d’una de les seves darreres obres, ni més ni menys que a la que serà casa seva, un habitatge unifamiliar molt especial.La visita  tindrà lloc dissabte dia 11 de Març a les 12.00h al carrer Bellpuig 11 de Palma.

Per a validar la inscripció a la visita cal emplenar el full d’ACTA DE CONTROL D’ ACCESOS A VISITES D’OBRA que trobareu en el link adjunt a la part inferior del correu i enviar-ho a jovesarquitectesmallorca@gmail.com abans d’aquest divendres.

Les places són limitades a 20 persones, per tant es demana des de l’ organització que aquells que hagin fet la sol.licitud i no puguin assistir, ho comuniquin en aquest mateix correu abans de divendres per poder cedir la plaça a les altres persones en llista d’espera.

IMPRESCINDIBLE EL DIA DE LA VISITA.

Dur el paper imprès i signat.

(Foto que acompanya el text: José Hevia).